Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Переселенцям на Дніпропетровщині виплатили 97,4 мільйона страхової допомоги за виробничі травми

3016 переселенців, які зазнали виробничих травм на українських підприємствах Донецької та Луганської областей, своєчасно отримали державну допомогу. Про це повідомляє Фонд соціального страхування від нещасних випадків Дніпропетровської області.

Як зазначають у Фонді, за червень офіційно зареєстрованим переселенцям із зони АТО, які отримали виробничі травми, виплатили 9,6 мільйонів гривень щомісячної страхової допомоги. Усього з початку року – 97,4 мільйона. У червні 44-м потерпілим переселенцям надали і медичну допомогу на суму 125 тисяч гривень.

Ця допомога надається не з обласного чи державного бюджету, а з Фонду, який формується із внесків українських підприємств.

Як повідомляють у Фонді соціального страхування, у Дніпропетровській області офіційно зареєстровано 3863 переселенці із зони АТО, які отримали виробничі травми, та члени їх сімей. 2826 — з Донеччини, 884 — з Луганщині.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Дніпропетровщині потерпілі на виробництві своєчасно отримали страхові виплати