Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Потрібно посилити відповідальність за підкуп виборців, – Максим Курячий

На наступному засіданні Верховної Ради необхідно прийняти зміни щодо закону про рекламу та посилити відповідальність за підкуп виборців. Про це сказав народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Максим Курячий в ефірі Першого національного телеканалу.

«Не може бути, коли політична агітація в Чернігові виходила за межі здорового глузду. Це було просто насилля над людьми. Був у себе на окрузі в Дніпропетровську. По проспекту їздить маршрутка від політичної партії за 1 грн. Питаю у представників автомобільної інспекції — чи є дозволи на перевезення людей? Він каже, що всі ці автобуси не сертифіковані, перебування в них небезпечне для життя людей. Ми маємо цьому запобігти, посилити відповідальність за підкуп виборців», — наголосив Максим Курячий.

Депутат вважає, що під час виборів варто значно підвищити заходи безпеки, оскільки останні події свідчать про намагання антиукраїнських сил створити осередки напруження в країні.

«Україна буде мати на місцевих виборах українську владу. Наша задача забезпечити вільний вибір громадян, але ми не маємо права ризикувати життям та здоров’ям виборців», — зауважив він.

На його думку, рішення щодо виборів на Донбасі має приймати Центральна виборча комісія за поданням військово-цивільної адміністрації.

«ЦВК за поданням голови військово-цивільної адміністрації своїм рішенням буде визначати, де можливо провести вибори, а де неможливо провести вибори, оскільки це може загрожувати життю, правам та свободам людей», — підкреслив Максим Курячий.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Індекс відкритості депутатів-мажоритарників Дніпропетровщини
Максим Курячий призвал депутатов Днепропетровского горсовета не финансировать потенциальных коррупционеров
Итоги недели на Днепропетровщине: 14 — 20 сентября
Через фирмы управления ЖКХ горсовета Днепропетровска выведено в «тень» 18 млн грн, — Максим Курячий
Итоги недели на Днепропетровщине: 7 — 13 сентября