Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Дніпропетровську виявлено підводну схованку з протитанковими мінами (відео)

Служба безпеки України спільно з міліцією і ДСНС вилучила в районі вантажного порту Дніпропетровська чотири протитанкові міни. Про це повідомляє прес-центр СБ України.

Про підозрілі предмети на дні прибережної ділянки акваторії Дніпра правоохоронцям повідомив місцевий підводний мисливець.

Оперативно-слідча група виявила міни марки ТМ-57 і ТМ-62, призначені для виведення з ладу гусеничної та колісної техніки.

Відкрито кримінальне провадження, встановлюються особи, які облаштували підводну схованку вибухівки неподалік від важливого об’єкта інфраструктури.

Служба безпеки України звертається до громадян із проханням бути пильними, звертати увагу на підозрілі предмети, залишені, зокрема, на мостах і шляхопроводах, а також повідомляти на телефони «гарячих ліній» СБУ.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: