Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Солонянському районі підрядника змусили повторно провести ремонт дороги

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації продовжує контролювати якість ремонту доріг. Останній рейд провели у Солонянському, Томаківському, Нікопольському районах та у Нікополі. У Солонянському районі в селищі Новопокровка фахівці виявили невідповідність заявлених та проведених робіт. Підрядника зобов’язали провести ремонт повторно.

Вулицю Комсомольську у селищі Новопокровка Солонянського району повинні були капітально відремонтувати. Підрядник лише засипав дорогу щебенем та прозвітував про 100% капітального ремонту. Фахівці департаменту ЖКГ та будівництва під час перевірки зобов’язали підрядника провести ремонт повторно.

У Томаківському, Нікопольському районах та у Нікополі перевірка встановила, що ремонт проводиться якісно та відповідно до норм. Наразі вже обстежено якість ремонту доріг у Павлограді, Синельниковому, Нікополі, Павлоградському, Петропавлівському, Межівському, Покровському, Солонянському, Томаківському та Нікопольському районах. Рейди з контролю якості продовжуються.

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко доручив директору департаменту житлово-комунального господарства та будівництва ОДА Андрію Коломойцю особисто контролювати якість ремонту доріг разом з представниками ЗМІ та громадськими організаціями. Відтепер щотижня фахівці департаменту виїжджають до міст та районів регіону та перевіряють якість укладки дорожнього покриття. Вже були виявлені факти неякісного ремонту в Петропавлівському та Солонянському районах – працівники департаменту зафіксували порушення технологій. Після цього голову району викликали до облдержадміністрації для пояснення ситуації, а підрядну організацію змусили виконати повторний ремонт.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Капитально отремонтировали улицу Горького в селе Старовишневецкое Синельниковского района – Валентин Резниченко
В Днепре ремонтируют дороги: адреса
В Днепре ремонтируют дороги: адреса
Завершился капремонт 14-километрового участка Криворожской трассы – Валентин Резниченко
Капитально отремонтировали дорогу Александрия-Тихий Став в Широковском районе – Валентин Резниченко