Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


За півроку місцеві бюджети Дніпропетровщини одержали майже на мільярд гривень більше, ніж торік

Доходи місцевих бюджетів Дніпропетровської області за січень–червень 2015 року склали 5 мільярдів 656,5 мільйонів гривень, що на 21,1%, або на 985,6 мільйонів гривень більше рівня 2014 року. Про це повідомляє ГУ ДФС у Дніпропетровській області.

Майже половину надходжень в місцеві скарбниці Дніпропетровського регіону забезпечує податок на доходи фізичних осіб, його сума склала 2 мільярда 708,9 млн. грн.

Наступною за фінансовою потужністю складовою доходів місцевих бюджетів області є плата за землю. Її власники землі та землекористувачі сплатили у розмірі 1 мільярд 100,6 мільйонів гривень, що на 18 відсотків більше обсягу надходжень січня-червня 2014 року.

Ще одним важливим джерелом доходів місцевих громад Дніпропетровщини є податок на прибуток підприємств. Так, протягом шести місяців цього року до кошиків місцевих бюджетів області від юридичних осіб надійшло майже 600 мільйонів гривень податку на прибуток, що на 567 мільйонів гривень більше минулорічних надходжень.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Приняли. Что получат украинцы от бюджета 2021 года
В Украине планируют обложить налогом здания церквей, школ, детских садов и детдомов
В Днепре рассказали, какую сумму налогов будут высчитывать из зарплаты в 2020 году
Налоги и предпринимательство: оценки и ожидания украинцев
Рада хочет повысить налоги IT-шникам: готовы ли днепровские программисты платить больше?