Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Жителів Дніпропетровщини запрошують на роботу до центру грантрайтингу

При Дніпропетровській ОДА створено центр грантрайтингу, який залучатиме європейські гранти в регіон. Дніпропетровщина вже запросила до співпраці європейських фахівців з грантрайтингу та проектного менеджменту. До роботи центру можуть долучитися й жителі Дніпропетровщини. Про це повідомив радник голови ОДА Віталій Литвин.

«Запрошую жителів області взяти участь у конкурсі на вакантні посади в центрі грантрайтингу. Ключові вимоги – вільна англійська та досвід розробки проектів та проектного менеджменту. Ми обов’язково розглянемо всі резюме», — наголосив Віталій Литвин.

Надсилати інформацію про себе можна на адресу Дніпропетровської облдержадміністрації (м. Дніпропетровськ, пр. Кірова,1) з позначкою Міжнародний центр грантрайтингу.

Завдання новоствореного центру – розробка грантових проектів на міжнародних конкурсах та подальший супровід. Ключові сфери – енергоефективність, підтримка децентралізації, малого та середнього бізнесу. Особлива увага Центру буде приділена програмам підтримки учасників бойових дій та переселенців.

Фахівці центру проводитимуть тренінги з грантрайтингу для представників ОДА та органів місцевого самоврядування, які займаються питаннями міжнародного співробітництва.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Как написать проектную заявку: в Днепре состоялся тренинг по грантрайтингу
Громады Днепропетровщины научили создавать собственные проекты и получать деньги на их развитие
Центр грантрайтінгу запрошує до розробки грантового проекту з підтримки переселенців
Культурная адаптация: переселенцев будут приобщать к историческому наследию Днепропетровщины
На Дніпропетровщині пройшов найбільший в Україні форум з грантрайтингу, – Валентин Резніченко