Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


16 вчителів Дніпропетровська отримали сертифікати Літньої школи Британської ради в Україні

Викладачі англійської 4 шкіл Дніпропетровська закінчили навчання в «Літній школі профільного майстерності». Безкоштовні курси підвищення кваліфікації міжнародного зразка організувала Британська рада в Україні. Впровадження нових методик викладання іноземних мов вчителі почнуть вже з 1 вересня. Про це повідомив радник в.о. міського голови Олександр Демчик.

«Цей проект змінить всю систему викладання англійської не лише в Дніпропетровську, області, а й загалом в Україні. Навчання у Літній школі Британської ради дозволило вчителям освоїти нові методики якісного планування уроків. Таким чином, у нас з’явиться ще більше педагогів з кваліфікацією «тренер». Це необхідно для того, щоб після закінчення школи у дітей був достатній рівень англійської, що не вимагатиме додаткових занять з репетиторами», — сказав Олександр Демчик. За його словами, для впровадження нововведень у педагогів є один навчальний семестр. Після цього британські фахівці проведуть спеціальний моніторинг оцінки ефективності. Також протягом семестру вчителі-учасники проекту зможуть проходити профільні інтернет-курси від Британської ради в Україні.

Експрес-тренінги Літньої школи проводили 6 тренерів — з Великобританії та України. Протягом тижня вони розробляли з вчителями міста та області методики классрум-менеджменту — планування уроку англійської, де в центрі навчального процесу дитина, а не учитель. З 1 вересня адаптовані методики аудіювання, читання, мовлення та писемної практики будуть запроваджувати у Дніпропетровських загальноосвітніх шкіл № 63, 140, навчально-виховному об’єднанні №136 та навчально-виховному комплексі №131.

Загалом учасниками першого в Україні проекту Британської Ради — «Англійська мова для викладачів Дніпропетровщини» стали 50 педагогів з 12 обласних шкіл без поглибленого вивчення англійської.

Перша в Україні «Літня школа профільного майстерності для вчителів» проходила з 16 по 21 серпня в заміському готелі. Усі витрати на проживання та харчування вчителів взяла на себе британська сторона.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Образование и пандемия: что украинцы думают о дистанционном обучении
Два вуза, три колледжа и техникум. В Кривом Роге из нескольких заведений создают новый государственный вуз
Как в Днепре завершится учебный год
В Днепре началась онлайн-регистрация в первые классы
На Днепропетровщине заработало управление Государственной службы качества образования