Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На Дніпропетровщині скоротилася міграція

Упродовж 2014р. всіма міграційними потоками в регіоні було охоплено 78 тис. осіб. Переїхали до області на постійне місце проживання 39,2 тис. осіб, що майже на 15% менше, ніж у попередньому році, при цьому кількість вибулих також зменшилася на 16,1% та становила 38,8 тис. осіб.

Валова міграція (загальна кількість прибулих і вибулих громадян) скоротилася порівняно з 2013р. на 15,3%, повідомляє Головне управління статистики у Дніпропетровській області.

Традиційно, у загальній чисельності прибулих та вибулих осіб більша частина (61,1%) – це міграція по населених пунктах області, кожен третій мігрував у межах України та лише 5,6% – міждержавні мігранти.

За минулий рік на Дніпропетровщину з інших регіонів країни та з-за кордону прибуло 15,4 тис. мігрантів, а виїхало за її межі 15 тис. осіб. Чисельність населення області за рахунок зовнішньої міграції збільшилась на 0,4 тис. осіб. Сальдо міграції населення набуло позитивного значення та становило 0,2‰ проти від’ємного (-0,1‰) – у 2013р.

Мешканцями Дніпропетровщини за вищевказаний період стали іммігранти з 80 країн, головним чином з Російської Федерації, Узбекистану, Азербайджану та Індії. Переселилися колишні мешканці області до 69 держав, надавши перевагу Російській Федерації, Ізраїлю, Узбекистану, Сполученим Штатам Америки, Китаю та Німеччині.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Иностранцев, продававших шаурму на вокзалах Днепропетровска, высылают из Украины
На Днепропетровщине бывшие зэки стали чаще получать паспорта