Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На Дніпропетровщині співробітник інституту проблем інвалідності «попався» на хабарі

Прокуратурою Дніпропетровської області спільно з ГУМВС України в області викрито завідуючого одного з відділів ДУ «Український державний науково-дослідний інститут проблем інвалідності» МОЗ України під час отримання неправомірної вигоди.

Так, у серпні 2015 року вказана особа отримала 7 000 гривень від представника дружини померлого шахтаря за підготовку та видачу висновку про встановлення причинного зв’язку смерті останнього з професійним захворюванням або трудовим каліцтвом задля отримання відповідної компенсації від держави.

Відомості за даним фактом внесено до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Довідково: санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльність на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Днепре полиция разоблачила во взяточничестве и.о. руководителя одного из отделов Самарского райсовета
На Днепропетровщине работника полиции разоблачили на получении неправомерной выгоды
В ОТГ на Днепропетровщине руководителя отдела задержали на взятке
Оперуполномоченного из Днепра задержали за получение неправомерной выгоды
На Днепропетровщине полицейского разоблачили на получении неправомерной выгоды