Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Обласна влада Дніпропетровщини розпочала конструктивний діалог з перевізниками, — Андрій Берчук

Перевізники регіону вдячні Дніпропетровській обласній державній адміністрації за те, що вона почала з ними конструктивний діалог. Про це під час зустрічі керівництва області і перевізників заявив глава облорганізації профспілки працівників автотранспорту Андрій Берчук.

Як зазначив на зустрічі заступник голови Дніпропетровської ОДА Володимир Пруцаков, на перевізників регіону накопичилося багато скарг від пасажирів. З найбільш гострих: відмова пільговикам у безкоштовному проїзді, нестача автобусів, невідповідність технічного стану автомобілів вимогам і багато іншого.

«Всі питання, підняті керівництвом області, актуальні. Є й фінансові проблеми і кадрові. Майже всі компанії-перевізники потребують хороших водіїв. Саме від них залежить якість та безпека перевезень», — заявив Андрій Берчук.

Але тепер, зауважив голова профспілки, вирішення проблем як перевізників, так і пасажирів – лише питання часу: «Обласна влада, нарешті, почала з нами конструктивний діалог. Думаю, спільно ми вирішимо проблеми», — сказав Андрій Берчук.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Днепре худшие автоперевозчики получили антипремии
Сложности ориентирования: водитель маршрутки перепутал Никополь с Кривым Рогом
В Днепропетровске худшим работникам всех сфер транспортной инфраструктуры города и области вручат премию «Лысая покрышка»
Днепропетровские перевозчики помогают Украинской армии
В Кривом Роге автоперевозчики пикетируют горисполком