Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Дніпропетровськ придбав рекордну кількість спецтехніки для утримання міських доріг взимку

Вперше за останні 20 років комунальне підприємство «Управління по ремонту та експлуатації автошляхів» одночасно поповнилося 21 кількістю нової спеціальної техніки, яка працюватиме в осінньо-зимовий період. Про це під час виїзної робочої наради на підприємстві повідомив перший заступник міського голови Анатолій Крупський.

«Загалом міською радою цього року на закупівлю зазначеної кількості техніки та додатково 5 одиниць навісного обладнання виділено понад 38 мільйонів гривень. На сьогодні на підприємство вже доставлено фронтальний навантажувач та екскаватор, а також чотири відвали для міні-навантажувачів», — зазначив Анатолій Крупський. За його словами, придбання додаткової кількості техніки дозволить максимально ефективно очищати дороги від снігу. «Наприклад, нові роторні снігоочисні машини дозволяють відкидати в сторону сніг на відстані до 20 метрів і прибирати сніг товщиною до 1 метра. Окрім того, вперше придбано навісне обладнання для малої техніки, яка прибиратиме тротуари, пішохідні доріжки, у тому числі біля житлових будинків», — сказав перший заступник міського голови.

У місті продовжується підготовка комунальних підприємств до роботи у зимовий період. На сьогодні майже уся техніка, яка задіяна в утриманні доріг взимку, підготовлена – це і снігоочисні і посипальні машини. «На минулій сесії міськради було додатково виділено 5 мільйонів гривень на закупівлю солі для посипки доріг. Крім того її залишки збереглися і з минулої зими. Наразі піщано-соляна суміш для посипки міських автошляхів заготовлена на 70%», — сказав Анатолій Крупський.

Загалом на утриманні міських доріг взимку буде задіяно понад 100 одиниць техніки, у тому числі і техніка 11 приватних підприємств. За комунальним підприємством «Управління по ремонту та експлуатації автошляхів» закріплено титульних доріг площею понад 3,5 мільйонів квадратних метрів.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Днепре показали обновленный автопарк спецтехники
В Днепре представили брендированную спецтехнику
В Днепре презентовали новую современную спецтехнику для уборки тротуаров и внутриквартальных дорог
Спецтехника Днепропетровщины готова к зимним заносам, — Валентин Резниченко
Солонянская объединенная громада получила новую коммунальную технику