Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


До Дня міста мешканці житлового масиву «Лівобережний-3» отримають благоустроєну бульварну частину проспекту Миру

До Дня міста мешканці житлового масиву «Лівобережний-3» отримають благоустроєну бульварну частину проспекту Миру, де вже завершуються роботи. Окрім того, до дня народження Дніпропетровська виконано благоустрій бульварної частини проспекту Карла Маркса від вулиці О.Гончара до Монументу Вічної Слави. Про це під час виїзної робочої наради повідомив перший заступник міського голови Анатолій Крупський.

«На проспекті Миру роботи знаходяться на завершальному етапі. Залишилось укласти близько 400 квадратних метрів газону, заасфальтувати велосипедну доріжку, закінчити окремі елементи благоустрою і навести санітарний порядок. На ділянці бульварної частини проспекту Карла Маркса від вулиці О.Гончара до Монументу Вічної Слави вже завершені роботи з благоустрою. На сьогодні такі ж роботи проводяться на ділянці проспекту від вулиці Барикадної до вулиці Дзержинського (в обох напрямках), завершити які планується до 1 листопада», — зазначив Анатолій Крупський.

Він наголосив, що на зазначених об’єктах улаштовані велодоріжки. «Зокрема, на проспекті Карла Маркса ширина велодоріжки складає 1,8 метрів і відокремлена вона червоною бруківкою, а на проспекті Миру – спеціальним асфальтом з домішками червоного кольору», — додав перший заступник міського голови. Під час наради він подякував усім службам, які задіяні у благоустрої зазначених об’єктів, а також доручив виправити пониження бордюрів на проспекті Миру для зручності людей з обмеженими фізичними можливостями, а також матусь з дитячими візочками.

З-поміж іншого, на проспекті Миру укладено 10 тисяч квадратних метрів тротуарної плитки, встановлено понад 4 км бордюрного каменю, укладено понад 12 тисяч квадратних метрів рулонного газону та поливної системи, висаджено понад 60 кущів та понад 170 дерев, змонтовано 33 світильники, встановлено 91 лавочку та 83 урни тощо. Окрім того, додатково 30 урн для сміття на проспекті Миру встановив один із благодійних фондів міста.

На проспекті Карла Маркса від вул. О Гончара до Монументу Вічної Слави укладено понад 9 тисяч квадратних метрів тротуарної плитки, встановлено понад 2 тисячі метрів бордюрів, встановлено 51 нову лавочку та 49 урн для сміття, в районі пам’ятника «Танк» висаджено понад 400 хризантем. У сквері Ломоносова планується висадити іще понад 700 штук цих квітів.

На сьогодні на ділянці проспекту від вул. Барикадної до вул. Дзержинського укладено тисячу квадратних метрів тротуарної плитки та встановлено 400 метрів бордюрного каменю, повідомляють у департаменті комунального господарства та капітального будівництва міської ради.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Днепре владельцы гаражей должны покрасить их в единый, «абсолютно нейтральный» цвет — мэрия
Новые правила благоустройства Днепра: город станет более удобным для маломобильных групп населения
В Днепре владельцев гаражей призвали следить за их внешним видом
Единые требования и европейский стиль: В Днепре утвердили обновленные правила благоустройства территории города
Как в Днепре борются с рекламой наркотиков на фасадах зданий