Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Майбутні поліцейські Дніпропетровщини складають психологічні тести

Кандидати на службу в патрульній поліції Дніпропетровщини приступили до психологічних тестів. Претенденти, які успішно пройшли медогляд і фізпідготовку, дадуть відповідь приблизно на 500 питань, за допомогою яких фахівці визначать – чи придатна людина для охорони правопорядку. Про це повідомили в департаменті взаємодії з правоохоронними органами, цивільного захисту та оборонної роботи Дніпропетровської облдержадміністрації.

Медогляд і перевірка фізпідготовки тривають. Але ті, хто успішно пройшов ці етапи, вже приступили до психологічних тестів. Кандидати сядуть за комп’ютери і дадуть відповідь приблизно на 500 питань. Система визначить психологічний портрет кожного претендента.

«Далі — спецперевірка і співбесіда, — пояснив координатор набору в патрульну службу Дніпропетровська Роман Кацуба. – Саме на ній буде потрібен психологічний портрет кандидата. Фахівці визначать — чи придатна людина для служби в новій патрульній поліції Дніпропетровщини».

Орієнтовна тривалість етапу — 2 тижні. За один день тест може пройти 360 кандидатів.

До кінця грудня спокій дніпропетровців вже охоронятимуть 1100 співробітників нової поліції. Сто постійно діючих екіпажів працюватимуть у цілодобовому режимі. Заробітна платня співробітників патрульної служби – від 8 до 10 тисяч гривень.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Днепропетровске готовят патрульных для Кривого Рога и Запорожья
Днепропетровский юрист рассказал, в каких случаях патрульная служба может остановить автомобиль
Борис Филатов подтвердил дату старта работы патрульной службы Днепропетровска
Пока неизвестно, когда новые патрульные появятся в Днепропетровске
Віджимання, стрибки і захист від ножа — як проходить тренування майбутніх поліцейських у Дніпропетровську