Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Майже 300 бійців АТО з Дніпропетровщини оздоровляться на курортах України

Програма з оздоровлення учасників АТО в санаторіях України стартувала. Дніпропетровщина отримала 295 путівок. Перші 18 бійців вже відпочили. Про це повідомили в департаменті соціального захисту населення Дніпропетровської облдержадміністрації.

Всього Київ видав 295 путівок. 226 з них вже роздали учасникам АТО. Ще 69 — чекають бажаючих оздоровитися. Перші вісімнадцять бійців вже оздоровились.

Щоб отримати путівку, потрібно прийти в управління соцзахисту за місцем проживання. З собою треба мати медичну довідку про необхідність санаторно-курортного лікування, посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни та довідку про те, що людина брала участь в АТО: «Якщо воїн не в змозі прийти сам, це може зробити його представник — мама, дружина чи сестра. Ми не наполягаємо на особистій присутності бійця, розуміємо, що це не завжди можливо», — пояснила директор департаменту соціального захисту населення Вікторія Крупська.

Курорти, в яких бійці АТО можуть безкоштовно відпочити і поправити здоров’я, розкидані по всій Україні. Це санаторій «Дніпровський» у Дніпродзержинську, «Карпатські Зорі» у Львівській області, «Гусарське Урочище» на Кіровоградщині, «Сонячний» — на Павлоградщині, «Мошногір’я» у Черкащині, київські Конча-Заспа і Феофанія та одеські «Золота Нива», «Орізонт» і санаторій «Лермонтовський».

Найближчий виїзд — 21-го вересня до «Гусарського Урочища».

1 коментар

  1. Федор:

    Отдыхали в поселке Шаян, Карпаты. В реабилитационном центре МВД ни одного калясочника, ни одного с костылем или в гипсе ,или в бинтах. Много бабушек , женщин и здоровенных мужиков. Вот вам и реабилитация!

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: У Дніпропетровському військовому госпіталі небайдужі громадяни допомагають відновлювати лікувальну базу
Військові медичні заклади Дніпропетровщини проінспектують
Дніпропетровські медики вивезли із зони АТО близько 2 тисяч постраждалих бійців та мирних мешканців
Майже 6,4 тисячі бійцям допомогли у медзакладах Дніпропетровщини
В больнице им. Мечникова бойцам перелили 2,5 тонны крови