Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На Дніпропетровщині директора пансіонату арештували за хабар

Новомосковською міжрайонною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні відносно виконуючого обов’язки директора одного з пансіонатів Дніпропетровської області за ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою). Про це повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

Встановлено, що вказана особа вимагала від громадянки неправомірну вигоду в розмірі 2200 грн. за позитивне вирішення питання про підписання та надання путівки для її матері в пансіонат для людей похилого віку.

25 вересня 2015 року під час одержання вказаних коштів посадовця було викрито правоохоронними органами та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні триває.

Довідково: санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Днепре полиция разоблачила во взяточничестве и.о. руководителя одного из отделов Самарского райсовета
Треть украинцев считают уровень коррупции в Украине критическим: результаты опроса
На Днепропетровщине работника полиции разоблачили на получении неправомерной выгоды
Прокурора одной из местных прокуратур Днепропетровщины задержали на взятке
7 тыс. долларов США неправомерной выгоды — экс-прокурор из Днепропетровщины предстанет перед судом