Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На Дніпропетровщині партіям потрібно півмільйона гривень для застав

У Дніпропетровській області партіям для грошових застав своїх кандидатів у мери та депутатів необхідно близько 500 000 гривень, а саме 425 563 грн. Про це повідомляє Громадянська мережа «ОПОРА».

Це сума всіх грошових застав, якщо партія висуватиме своїх кандидатів у всіх рівнях рад в області та прийматиме участь у виборах мерів всіх міст області. Для висування мерів у області партіям знадобиться 97227 грн., а для висування кандидатів всіх типів рад — 328 336 грн.

«Найдорожчий мер» в Дніпропетровській області для партій — це застава за міського голову м. Дніпропетровська — 38307 грн. Найменша застава — це застава за Перещепинського міського голову — 367 грн.

З міських рад застава найбільша до Дніпропетровської міської ради — 38307 грн, а найменша до Перещепинської міської ради.

zastava1

zastava2

zastava3

zastava4

zastava5

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Кривой Рог: городская избирательная комиссия объявила результаты «второго тура»
Накануне голосования в Кривом Роге происходят замены членов избирательных комиссий
Повышение соцвыплат, бесплатный проезд и пиар от президента — что в своей агитации предлагают кандидаты на должность городского головы Кривого Рога
Эксперт Роман Сердюк: об итогах местных выборов в Днепре и административной реформе
Агитационная активность кандидатов во «втором туре» выборов городского головы Кривого Рога: наружная реклама