Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Новий коворкінг-центр у Дніпропетровську вмістить до 170 студентів-«айтішників»

Місяць тому Дніпропетровська облдержадміністрація запропонувала вишам та IT-компаніям створити коворкінг-центр для студентів-програмістів. Його відкриття не за горами і вже навіть відомі деталі. Про це повідомив радник голови ОДА Юрій Голик.

«Голова ОДА Валентин Резніченко дав завдання розвивати IT-освіту в регіоні, — розповів Юрій Голик. — Наприкінці липня ми запропонували представникам IT-бізнесу і ректорам вищих навчальних закладів відкрити у Дніпропетровську коворкінг. Щоб кожен студент-«айтішник» міг спілкуватися з колегами, переймати досвід фахівців-практиків і навіть працювати за профілем. І ось вже знаємо, яким буде цей коворкінг».

Центр відкриється у жовтні у Національному гірничому університеті, навпроти пам’ятника генералу Пушкіну (в народі — «Танк»). Площа приміщення — 350 квадратних метрів. Зараз його ремонтують за кошти спонсорів. Залу розділять на три зони: для роботи, проведення заходів та спілкування. Крім того, у коворкінгу працюватиме кухня з опен-спейсом, де можна буде не тільки попрацювати, а й перекусити.

Центр з комфортом вмістити 90 осіб. Під час проведення заходів — до 170. «А заходи будуть, — зазначив Юрій Голик. — Відкриті лекції, майстер класи, дні з роботодавцями, все, що потрібно студентам і починаючим програмістам, щоб підвищити свій професійний рівень і знайти хорошу роботу. Вхід в коворкінг-центр буде безкоштовним».

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Перший коворкінг центр для студентів відкрився у Дніпропетровську – ОДА виконала обіцянку
«При створенні коворкінгу студентів-айтішників надихалися світовим досвідом», — дизайнер
Перший на Дніпропетровщині коворкінг для IT-студентів відкриється наприкінці жовтня
В Днепропетровске открылся коворкинг-центр ресурсов IT и Hand made для переселенцев
Два коворкинг-центра для студентов-«айтишников» откроют в Днепропетровске