Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Інформаційні заходи у Дніпропетровську в рамках проекту Представництва ЄС «Будуймо Європу в Україні»

evrointegracija16 жовтня 2015 року делегація Представництва Європейського Союзу відвідає Дніпропетровськ. В рамках візиту відбудеться низка інформаційних заходів на європейську тематику, а саме: публічна дискусія щодо ключових цінностей та стандартів життя європейців, а також круглий стіл щодо переваг та викликів для регіональної економіки від впровадження глибокої та всеосяжної Зони вільної торгівлі, передбаченої Угодою про асоціацію з ЄС. Про це повідомляє «Громадський простір».

Що: Публічна дискусія-обговорення «Європейські стандарти життя: які вони насправді?»

Коли: 16 жовтня, п’ятниця, 10:00 – 12:30

Де: вул. Чернишевського 37, коворкінг-центр «I coworking hub»

Представництво ЄС запрошує зацікавлених громадян, представників органів місцевого самоврядування, громадських активістів, журналістів, студентів, експертів та усіх охочих долучитись до обговорення теми «життя європейців», конкретних практик та стандартів життя громадян у Європейському Союзі та Україні. Під час заходу будуть он-лайн включення та розмови з українцями, які вже впродовж тривалого часу працюють чи навчаються в Європі, і можуть з власного досвіду розповісти про своє європейське життя, його переваги і недоліки. Під час дискусії також пропонується обговорити питання європейських цінностей та важливість їх утвердження в Україні.

Що: Круглий стіл на тему «Угода про асоціацію та Зона вільної торгівлі»

Коли: 16 жовтня, п’ятниця, 13:30 – 16:30

Де: приміщення Дніпропетровської обласної державної адміністрації (пр. Кірова, 1)

Представники бізнесу, громадськості та влади запрошується до дискусії щодо переваг та викликів від впровадження глибокої та всеосяжної Зони вільної торгівлі (ГВЗВТ), окреслення та обговорення можливих наслідків для економіки регіону та окремих галузей. Захід відбудеться за участі Ніколаса Берджа, керівника відділу торгівлі та економіки Представництва ЄС в Україні.

Події відбуваються в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». Це серія інформаційно-просвітницьких заходів (вуличних акцій, виставок, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні проводить в різних містах України. Мета кампанії – поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС. До участі у заходах в рамках інформаційної кампанії Представництва ЄС запрошуються усі охочі.

За деталями щодо проведення акції звертайтесь до Ольги Гуртовенко, тел. +38(050)820-27-77, ogurtovenko@internews.ua.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Держава у смартфоні: суспільне благо чи маніпуляція?
Open Society Talks Дніпро: подискутуємо про державу в смартфоні
В Днепре состоится панельная дискуссия «Реновация публичных пространств»
В Днепре бизнесмены, политики и общественность обсудят поддержку экономических реформ
«В европейских странах Украина ассоциируется с кризисами и катастрофами», – эксперт