Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


На Дніпропетровщині переселенців навчать, як відкрити успішний бізнес

Як розробити бізнес-ідею, відновити або розширити власну справу, розкажуть переселенцям. На Дніпропетровщині пройде п’ятиденний тренінг від ПРООН. Учасників проекту навчатимуть безкоштовно, а автор найкращої задумки отримає грант на її реалізацію. Щоб дізнатися, як стати успішним підприємцем, потрібно зареєструватися на сайті та пройти конкурсний відбір. Про це повідомили в департаменті економічного розвитку Дніпропетровської ОДА.

Щоб займатися бізнесом, потрібно знати закони ринкової економіки, принципи маркетингу, нормативну базу. А ще – вміти аналізувати конкурентне середовище, прогнозувати ціни, врешті – вести фінансову документацію. П’ятиденні курси допоможуть початківцям розібратися в азах підприємництва, а вже досвідченим бізнесменам – вийти на якісно новий рівень.

Учасники тренінгів розроблятимуть власний бізнес–проект. Найуспішніші слухачі зі своїми ідеями зможуть взяти участь у конкурсі та виграти грант на їх реалізацію.

Долучитися до курсів, які проходитимуть у Дніпропетровську, можуть люди з офіційним статусом вимушених переселенців. Для цього необхідно зареєструватися на сайті http://vpo-study.org/ та пройти тестування. Додаткову інформацію про участь в навчальній програмі нададуть за телефонами +38 050 814-55-54, +38 097 141-53-53.

Загалом, проект передбачає проведення 48 тренінгів у 8 областях України. У Дніпропетровську навчання проходитиме з 26 по 30 жовтня. Учасникам відшкодують витрати на проїзд та проживання, забезпечать харчуванням.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Павлограде представили мобильное приложение для помощи переселенцам
Днепровские юристы помогают переселенцам получить компенсацию за разрушенное жилье
На Днепропетровщине более тысячи семей-переселенцев получат ваучеры на покупки в супермаркете
22 июля в модульном городке для переселенцев в Днепре состоится масштабный концерт
Европейский инвестбанк профинансирует 16 проектов Днепропетровщины, направленных на помощь переселенцам