Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Дніпропетровську податківець опинився на лаві підсудних

Прокуратурою Дніпропетровської області направлено до суду обвинувальний акт відносно заступника начальника одного з відділів Лівобережної ОДПІ ГУ ДФС у Дніпропетровській області за ч.2 ст.369-2 КК України (одержання неправомірної вигоди для себе чи третьої особи за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави).

Встановлено, що вказаний держслужбовець вимагав від фізичної особи – підприємця неправомірну вигоду в сумі 2000 грн. та у подальшому 1500 грн. щомісяця за вплив на прийняття рішення службовими особами ОДПІ щодо безперешкодного здійснення підприємством продажу лікеро-горілчаних виробів без ліцензії та інших дозвільних документів та невжиття заходів податкового контролю, направлених на застосування штрафних санкцій.

Довідково: санкцією вказаної статті передбачено покарання у вигляді штрафу від 750 до 1500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення волі на строк від двох до п’яти років, із спеціальною конфіскацією.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Днепре полиция разоблачила во взяточничестве и.о. руководителя одного из отделов Самарского райсовета
На Днепропетровщине работника полиции разоблачили на получении неправомерной выгоды
В ОТГ на Днепропетровщине руководителя отдела задержали на взятке
Оперуполномоченного из Днепра задержали за получение неправомерной выгоды
На Днепропетровщине полицейского разоблачили на получении неправомерной выгоды