Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У м. Нікополь Партія «Відродження» пропонує безкоштовне медичне обстеження

У м. Нікополі політична партія «Відродження» розпочала передвиборчу агітацію з підкупу виборців та порушення Закону України. Про це повідомляє Громадянська мережа «ОПОРА».

Разом з агітаційними матеріалами у наметах партії «Відродження» роздають Соціальні медичні картки. Виборцям пропонують безкоштовно обстежитись в лікарів мобільного медичного центру. Нагадуємо, що раніше ОПОРА вже інформувала про переміщення медичного центру Дніпропетровщиною.

Пересувна лікарня зупинилась на території стадіону «Електрометалург», який належить Нікопольському феросплавному заводу. Слід зазначити, що генеральним директором і головою правління цього заводу являється Володимир Куцін, який за сумісництвом є керівником обласного осередку партії «Відродження»на Дніпропетровщині.

Як стало відомо, нікопольський осередок партії «УКРОП», що також є учасником виборчого процессу, готує судовий позов з цього приводу.

Згідно п. 4 ст. 60 Закону України «Про місцеві вибори»: Забороняється проводити передвиборну агітацію, що супроводжується наданням виборцям грошей чи безоплатно або на пільгових умовах цінних паперів, кредитів, лотерейних білетів, товарів (крім товарів, що містять візуальні зображення назви, символіки, прапора місцевої організації партії, яка є суб’єктом виборчого процесу, політичної партії, місцева організація якої є суб’єктом виборчого процесу, або інших агітаційних матеріалів, за умови, що вартість таких товарів не перевищує 5 відсотків розміру мінімальної заробітної плати) та інших матеріальних цінностей або робіт чи послуг.

Мобільний медичний центр користується великою популярність у людей похилого віку. Так, до регіонального представництва дніпропетровської ОПОРИ не раз телефонували виборці з проханням надати інформацію де саме зараз перебуває центр.

За коментарями звертайтеся: прес-службаГромадянської мережі ОПОРА в Дніпропетровській обл.
+380994263118

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Кривой Рог: городская избирательная комиссия объявила результаты «второго тура»
Накануне голосования в Кривом Роге происходят замены членов избирательных комиссий
Повышение соцвыплат, бесплатный проезд и пиар от президента — что в своей агитации предлагают кандидаты на должность городского головы Кривого Рога
Эксперт Роман Сердюк: об итогах местных выборов в Днепре и административной реформе
Агитационная активность кандидатов во «втором туре» выборов городского головы Кривого Рога: наружная реклама