Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


В м. Зеленодольську Апостолівського району на дільниці №8 зникла необхідна документація

В Зеленодольську Апостолівського району на восьмій дільниці голова Гоц Валентина Анатоліївна від політичної партії «Відродження» звернулась до міліції, щоб знайти контрольні талони та невикористані бюлетені. Це викликало велику затримку в здачі пакетів з документацією на ТВК, повідомляє Громадянська мережа «ОПОРА».

Зеленодольську «Восьму» у районній ТВК чекали довго. Близько 15 години 26.10.2015 вони все ж привезли бюлетені по виборам депутатів до обласної ради, але протоколи були без дати, підписів та печатки ДВК. Залишивши документацію в районній ТВК, представники дільниці №8 поїхали приводити в порядок протоколи. Приїхали через 1,5 години та все ж здали.

Спостерігачі ОПОРИ звернулись за коментарями до Голови ДВК. Гоц В. А. повідомила, що справа в тому, що ДВК №8 недорахувалась 580 контрольних талонів та 272 невикористаних бюлетенів.

28.10.15 нам повідомили з Апостолівської районної ВК, що при розпакуванні пакетів з бюлетенями на ТВК, 272 невикористаних бюлетенів все ж таки знайшлись запакованими разом з недійсними бюлетенями. Але 580 відривних контрольних талонів немає. Члени ДВК №8 звернулись до правоохоронних органів, щоб якось знайти необхідні документи. Апостолівська районна ВК відправила протоколи по обласній раді в Дніпропетровськ.

Станом на 29.10.15 стало відомо, що Зеленодольська виборча комісія вже зареєструвала всі протоколи від ДВК. І вже підбивають підсумки по протоколам до районної ради, депутатів Зеленодольської об’єднаної громади та голови Зеленодольської об’єднаної громади.

Спостерігач ОПОРИ звернувся за коментарем до голови Зеленодольської ВК. Кайданович Л.С. від «Опозиційного блоку» спілкуватись не хотів, лише повідомив, що вони отримали 16 181 бюлетень. І також, що вони не знайшли 272 невикористаних бюлетенів і 580 контрольних талонів. Заява лежить в райвідділку міліції. Документи і далі шукають.

За коментарями звертайтеся:
прес-служба Громадянської мережі ОПОРА в Дніпропетровській обл.
+380994263118

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Кривой Рог: городская избирательная комиссия объявила результаты «второго тура»
Накануне голосования в Кривом Роге происходят замены членов избирательных комиссий
Повышение соцвыплат, бесплатный проезд и пиар от президента — что в своей агитации предлагают кандидаты на должность городского головы Кривого Рога
Эксперт Роман Сердюк: об итогах местных выборов в Днепре и административной реформе
Агитационная активность кандидатов во «втором туре» выборов городского головы Кривого Рога: наружная реклама