Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Жителі Кривого Рогу обурені розміщенням агітації «Опозиційного блоку» на багатоповерхівках

Мешканці житлових будинків м. Кривого Рогу скаржаться до міліції щодо неправомірного розміщення на їх будинку агітаційних матеріалів «Опозиційного блоку». Міліція з рішеннями зволікає, повідомляє Громадянська мережа «ОПОРА».

Жителі мікрорайону Східний-1 (Довгинцівський район) звертались до правоохоронних органів з заявою про незаконне розміщення агітаційної реклами «Опозиційного блоку» на житловому будинку. Як стало відомо, це не поодинокий випадок. Міліція отримувала заяви і від жителів будинку по вул. Харітонова, 15 (Центрально-Міський район), на якому було змонтовано подібний агітаційний щит.

Юрист криворізького штабу «Опозиційного блоку» у телефонній розмові повідомив, що вони діють у межах правового поля, а заяви від двох чоловік не матимуть сенсу.

Стосовно заяви мешканців Східного-1, у прес-службі Довгинцівського УМВС спостерігачеві ОПОРИ повідомили, що слідчий щоденно надсилає запити до міськвиконкому, щоб розуміти чи був будинок визначений як місце для агітації, але відповіді не отримує.

Журналісти видання «Точка Опори» отримали інформацію від міськвиконкому значно швидше. Так, стало відомо, що місцями, визначеними для розміщення передвиборчої агітації, є: 134 стенди та 94 дошки для оголошень.

Прес-служба УМВС Центрально-Міського району обіцяла надати інформацію трохи згодом, адже керівництво на нараді.

ОПОРА і надалі інформуватиме про хід подій.

Нагадуємо, що згідно ч. 4 ст. 56 ЗУ «Про місцеві вибори»: Плакати, стенди, листівки та інші друковані агітаційні матеріали (крім матеріалів, що розміщуються на носіях зовнішньої реклами) розміщуються лише у місцях, визначених і обладнаних місцевими органами виконавчої влади чи органами місцевого самоврядування не пізніш як за 45 днів до дня голосування.

За коментарями звертайтеся:
прес-служба Громадянської мережі ОПОРА в Дніпропетровській обл.
+380994263118

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Кривой Рог: городская избирательная комиссия объявила результаты «второго тура»
Накануне голосования в Кривом Роге происходят замены членов избирательных комиссий
Повышение соцвыплат, бесплатный проезд и пиар от президента — что в своей агитации предлагают кандидаты на должность городского головы Кривого Рога
Эксперт Роман Сердюк: об итогах местных выборов в Днепре и административной реформе
Агитационная активность кандидатов во «втором туре» выборов городского головы Кривого Рога: наружная реклама