Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


27 нових спецмашин стануть цієї зими до роботи на дорогах Дніпропетровщини

Дніпропетровська облдержадміністрація цьогоріч придбала 27 спецмашин для розчистки снігу та ожеледі. Всі вони вже направилися до міст та районів регіону. Про це повідомив заступник директора департаменту житлово-комунального господарства та будівництва облдержадміністрації Володимир Верхотурцев.

«За ініціативи очільника регіону Валентина Резніченка ми поступово оновлюємо парк комунальної техніки в містах та районах області. Взимку це особливо актуально. І від якісного матеріально-технічного забезпечення залежить добробут наших мешканців. Облдержадміністрація закуповує нову техніку, щоб зимові замети не перешкоджали людям доїжджати до роботи, лікарень, шкіл, дитсадків тощо», — наголосив Володимир Верхотурцев.

Цієї зими на комунальних дорогах міст та районів області стануть до роботи 16 екскаваторів, 8 нових автогрейдерів та 3 навантажувачі.

Всього в регіоні вже готові до початку зими більше 400 спецмашин.

Печать

Печать

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Зимой дороги Днепропетровщины вместо облавтодора будут расчищать подрядные организации
Борис Филатов: Днепр полностью готов к зиме
Борис Филатов пообещал до 1 сентября подготовить Днепр к зиме
Понад 2,5 тис. спецмашин прибиратимуть дороги Дніпропетровщини в разі зимової негоди
Зима не прийде зненацька: Дніпропетровщина підготувалася до хуртовин