Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Благодійні вистави, спортивні заняття та реабілітаційні послуги чекають на атошників, — Валентин Резніченко

Театри, спортивні зали, навчальні курси та реабілітаційні процедури для атошників – абсолютно безкоштовні. Майже півтора десятки мистецьких, спортивних, медичних закладів Дніпропетровська відкрили свої двері перед українськими героями. Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

Щодня Дніпропетровщина піклується про бійців: лікарі допомагають хлопцям відновитися від поранень, працівники Центру для учасників АТО – зорієнтуватися у мирному житті після демобілізації. Щотижня для героїв купують житло та відправляють їх на відпочинок до моря. Проте на цьому не зупинилися: для бійців організували ще й безкоштовні розваги, заняття спортом та реабілітаційні процедури.

«Ми не уявляємо, що довелося пережити нашим хлопцям на війні. Спогади про важкі випробування часто заважають вже у мирному житті — бійці замикаються в собі. Розрадити героїв ми спробуємо позитивними емоціями. Майже півтора десятки дніпропетровських театрів, реабілітаційних та фітнес-центрів вже чекають на військових. Якщо герої відчують себе хоч трохи краще, це означатиме, що така благо чинність себе виправдала», — зазначив Валентин Резніченко.

Переглянути свої найкращі вистави бійців та їх родини запрошують театри «Верим», «Крик», КВК ДНУ, телетеатр та театр ляльок. Поспостерігати за зірками, поринути в атмосферу романтики та спокою можна буде в Планетарії. Підтримати гарну спортивну форму допоможуть у фітнес-центрі «Флекс» та україно-японському культурному центрі «Сідзен». Поправити здоров’я запрошують у реабілітаційних центрах «АННА-Центр 23» та «Помоги себе сам». Дітей атошників раді будуть бачити у гуртках міського палацу дітей та юнацтва, дніпропетровських музичних школах та на курсах підготовки до ЗНО.

Щоб долучитися до акції, бійцям слід попередньо зателефонувати до бажаного театру, школи, реабілітаційного центру або спортклубу.

teatri1teatri2teatri3

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В этом году более 1800 жителей Днепропетровщины сдали кровь для раненых АТОшников — Валентин Резниченко
Какую помощь могут получить участники АТО и члены их семей: разъяснение Днепропетровского облсовета
Литовцы передали больнице Мечникова лекарства для АТОшников — Валентин Резниченко
Днепровским волонтерам срочно нужны джинсы для пошива рюкзаков
В едином реестре демобилизованных бойцов АТО появилась новая функция, — Валентин Резниченко