Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Дніпропетровців запрошують на «Дні науки»

14 листопада SpaceHUB (Парк ракет біля облради) перетвориться на центр науки та унікальних знань. «Дні науки» проходитимуть у Дніпропетровську вперше. Одночасно такі ж заходи охоплять також Київ, Харків, Львів та Одесу. Їх приурочили до Міжнародного Дня Науки. Організатори у Дніпропетровську: інноваційний центр SpaceHUB, бізнес-інкубатор Innovation BOX та громадська організація «Моя Наука».

Протягом дня, з 11.00 до 15.00 кожен бажаючий зможе безкоштовно долучитись до цікавих та корисних заходів, які можуть зробити своєрідний переворот у науці та техніці та змінити звичне ставлення до точних та природничих наук.

Передові вчені Дніпропетровщини продемонструють свої розробки та розкажуть і доведуть, як математика допомагає подолати хвороби нервової системи, як органічний синтез впливає на наше повсякденне життя і які перспективи його розвитку, що таке «терагерци» і чому вони вважаються проривом у медицині, безпеці, будівництві і комп’ютерних технологіях.

На власні очі можна побачити як виготовляються паливні брикети у домашніх умовах, хімічну реакцію, яка допомагає підводникам ремонтувати водні судна, реальний еко-будинок, створений за принципом «максимум енергозбереження, мінімум коштів»; а також співаючу блискавку в рамках Tesla-Show.

Захід буде корисним як для дітей так і дорослих.

Приходьте! Буде цікаво!

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: У Дніпропетровську відкрили перший в Україні SPACE HUB