Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Кривий Ріг: Юрія Вілкула представили міським головою

У Кривому Розі на Дніпропетровщині вранці відкрили сесію міської ради та представили новим очільником міста Юрія Вілкула.

Як повідомляє кореспондент Громадського, відразу після цього Вілкул сесію закрив.

Територіальна виборча комісія дозволила перерахувати лише 1 дільницю, а 21 скаргу відхилили. Про це повідомив народний депутат від Самопомочі Ярослав Маркевич.

Як відомо, місцевий міський виборчком вранці в понеділок оголосив переможцем чинного міськголову Юрія Вілкула. При цьому опонент Вілкула Юрій Милобог заявляє про фальсифікації на певних дільницях одного з районів. У 6 з 7 районів лідирує Милобог і лише в одному — Вілкул. Розрив становить 752 голоси. Ввечері більше трьох тисяч мешканців міста протестували проти призначення Юрія Вілкула міським головою.

«Виборча комісія відмовилася розглянути скарги, а потім установити результати виборів. І одразу приступила до реєстрації депутатів (нагадаю переможцем у мерських перегонах вони раніше визнали Вілкула). Тому на першу годину ночі в Кривого Рогу (на думку виборчої комісії) є законно вибраний мер і депутати», — написав він у Facebook.

фото Христини Бондаренко, відео Громадське.Дніпро від 17 листопада

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: «Диджитал ВИЗА» — для криворожан: шеринг документов и новые е-сервисы
В Кривом Роге состоялся велопробег Дедов Морозов
В Кривом Роге приняли бюджет на 2021 год
Первая сессия новоизбранного Криворожского горсовета: присяга, избрание секретаря и одиночный пикет
Кривой Рог: городская избирательная комиссия объявила результаты «второго тура»