Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Мешканці Дніпропетровщини оформлюють субсидії онлайн

Зручно, швидко та без черг: мешканці Дніпропетровщини переходять на оформлення субсидій онлайн. Через Інтернет заявки на отримання державної допомоги вже подали понад 2 тис. людей. Про це повідомили в департаменті соціального захисту населення облдержадміністрації.

З настанням холодів все більше мешканців області поспішають оформити житлову субсидію. Зросла й кількість тих, хто для цього скористався інтернет-порталом державних послуг. Це й не дивно, каже заступник начальника управління департаменту соцзахисту населення Олександра Довидовська. Працювати через електронну систему набагато зручніше.

«Наприкінці літа наш регіон першим в Україні запустив послугу онлайн оформлення субсидій. Вже понад 2 тис. мешканців Дніпропетровщини скористалися електронним сервісом. Та змогли оцінити його переваги: вони не витрачали час на походи до відділення соцзахисту та не стояли у чергах», — сказала вона.

Щоб оформити державну допомогу онлайн, зайдіть на сайт https://igov.org.ua в рубрику «Субсидії». Далі оберіть банк, в якому обслуговуєтесь. Перейдіть на сайт банку, заповніть заяву та декларацію. Документи автоматично потраплять в управління соцзахисту. Протягом 20 календарних днів на вашу електронну пошту прийде лист з підтвердженням оформлення субсидії, або з причиною відмови.

Загалом житлову субсидію в області отримують майже 302,5 тис. сімей.

1 коментар

  1. Ірина:

    Які там 20 днів? Дала заявку 30.09.2015( АНД район), узяли до роботи 02.10.2015,потім через місяць подзвонила у відділ соцзахисту АНД району сказали що заявка лежить але щоб її розглянути потрібно принести довідку про склад сім’ї. Побігла за довідкою, принесла, сказали чекати ще місяць поки розглянуть. Оце таке онлайн та такі 20 днів.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Еще три онлайн-услуги на портале iGov стали доступными для днепрян
Для жителей Днепра доступны новые сервисы на iGov: онлайн разрешение на покупку, хранение и ношение оружия
+6: Уже 192 админуслуги можно получить онлайн на Днепропетровщине
Ще 9 нових адмінпослуг можна отримати на Дніпропетровщині онлайн, — Валентин Резніченко
В роддомах Днепропетровска можно получить свидетельство о рождении еще до выписки