Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


«Ми запускаємо дистанційні IT-курси для бійців АТО», — Валентин Резніченко

Зовсім скоро навчатися програмуванню зможуть воїни навіть із найвіддаленіших куточків області. Для цього Центр допомоги учасникам АТО та членам їх сімей при Дніпропетровській облдержадміністрації запускає віддалені онлайн курси.

«Ми вже організували IT-курси для бійців АТО в Дніпропетровську і Кривому Розі, — зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. — Однак далеко не всі можуть навчатися в цих містах. Для розуміння — в області майже 9 тисяч демобілізованих воїнів. Щоб кожен боєць міг освоїти якусь прогресивну спеціальність і успішно влаштуватися на роботу, ми вирішили запустити дистанційні курси. Допомогти хлопцям адаптуватися в мирному житті — це наша принципова позиція».

Зараз Центр допомоги учасникам АТО приймає пропозиції від різних IT-шкіл щодо програм навчання. На розгляді вже три варіанти:

«Користувач ПК» — навчання роботі з комп’ютером;

«Frontend developer» — створення сайтів;

«Інтернет маркетинг» — підвищення ефективності бізнесу в Інтернеті.

Набір бажаючих навчатися віддалено вже почався.

Запис на курси — у Центрі допомоги учасникам АТО. Він працює з понеділка по п’ятницю з 10.00 до 18.00 за адресою: пр. Кірова, 1 (Дніпропетровська облдержадміністрація), каб. 105. Тел. 742-86-62.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Где в Днепре пенсионеров бесплатно обучают компьютерным азам
Интернету все возрасты покорны: в Днепре стартовали бесплатные курсы для пенсионеров
Четырнадцатая группа АТОшников Днепропетровщины начала обучение на курсах программистов
На Днепропетровщине дети АТОшников начали обучение на IT-курсах
На Дніпропетровщині чергова група АТОшників завершила комп’ютерні курси