Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Оформлення ДТП, боротьба з корупцією і ще 21 дисципліна — чому вчать патрульних Дніпропетровська

Заняття з 8:30 до 18:20, шість днів на тиждень, 23 дисципліни. Дніпропетровські курсанти вже півмісяця навчаються — як стати хорошими патрульними. Майбутні «копи» дізнаються — як оформляти ДТП, боротися з корупцією, торгівлею людьми тощо. Про це повідомили в управлінні взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Дніпропетровської облдержадміністрації.

Приблизно 100 тренерів шість днів на тиждень вчать майже тисячу «салаг», як стати справжніми поліцейськими. Для цього курсантів розбили на 33 групи. У кожній групі окрім чоловіків — по 5-7 жінок.

Лекціями навчання не обмежується. Майбутні патрульні беруть участь у групових заняттях, практичних тренуваннях і рольових іграх. Як кажуть в самому Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ, в плані навчання немає нічого зайвого. Він розроблений з урахуванням закордонного досвіду і розрахований на те, щоб поліцейські ефективно виконували свої обов’язки.

Серед дисциплін: оформлення ДТП, боротьба з корупцією, права людини і толерантність, боротьба з торгівлею людьми та вибухотехнічна підготовка, ефективні комунікації, стресостійкість тощо.

Навчання триватиме до кінця грудня. Після цього нові правоохоронці вийдуть у свій перший патруль.

полиция_днепр_укр_01

полиция_днепр_укр_01

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: В Днепропетровске готовят патрульных для Кривого Рога и Запорожья
Днепропетровский юрист рассказал, в каких случаях патрульная служба может остановить автомобиль
Борис Филатов подтвердил дату старта работы патрульной службы Днепропетровска
Пока неизвестно, когда новые патрульные появятся в Днепропетровске
Віджимання, стрибки і захист від ножа — як проходить тренування майбутніх поліцейських у Дніпропетровську