Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Перший етап програми «Молодіжний працівник» завершився. Далі — Київ

Перший етап програми «Молодіжний працівник» завершився. Держслужбовці і представники громадських організацій Дніпропетровщини 4 дні гостювали в Полтаві. Там їх вчили працювати з молоддю по-європейськи. Хто з учасників тренінгу поїде до Києва на наступний етап — скоро стане відомо. Про це розповів заступник директора департаменту фізичної культури і спорту, сім’ї та молоді Дніпропетровської ОДА Владислав Яцук.

У програмі — три етапи: базовий, спеціалізований і найвищий — так званий «тренінг для тренерів». Базовий вже завершився — групи держслужбовців і громадських працівників відвідали різні міста України, щоб пройти 4-денний курс. 3 чиновники і 4 громадські діячі Дніпропетровщини, разом з колегами з Миколаївської, Херсонської та Полтавської областей, побували у Полтаві.

«Ця програма — унікальна можливість налагодити співпрацю держслужбовців та громадських діячів у роботі з молоддю, — зауважив Владислав Яцук. — Щоб об’єднати зусилля і працювати більш ефективно».

Учасники програми отримують практичні знання у роботі з молодіжними організаціями, підвищують кваліфікацію і проходять тренерську підготовку. «Після завершення курсу кожен учасник отримає сертифікат. Сенс у тому, щоб вже найближчим часом якомога більше держслужбовців, які працюють в молодіжній сфері пройшли такий курс», — пояснив Владислав Яцук.

Одна з учасниць проекту — Ірина Павлова — працює в департаменті фізкультури і спорту, сім’ї та молоді Дніпропетровської ОДА. «Від поїздки до Полтави — в захваті, — говорить Ірина. — Дуже багато вражень і нових знань. Сподіваюсь поїхати до Києва».

Коли почнеться наступний етап програми, і кого з учасників на нього запросять — поки невідомо. Він пройде в Києві. По його завершенню відберуть кращих з кращих і відправлять на стажування до Німеччини.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Четыре проекта молодых ученых Днепропетровщины победили во всеукраинском конкурсе
Днепр присоединился к всеукраинской инициативе «Индекс благополучия молодежи»
В Днепре обсудили вопросы молодежной политики в предвыборных программах кандидатов
В Днепре стартовал II Всеукраинский форум молодежных работников
В Днепре прошел базовый тренинг «Молодежный работник»