Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Про досвід Дніпропетровщини у створенні центрів допомоги бійцям АТО та членам їх родин дізнається вся країна

Близько 80 волонтерів та чиновників з різних куточків країни з’їдуться до Дніпропетровська. 14 листопада вони перейматимуть досвід нашого регіону у створенні центрів допомоги бійцям АТО та членам їх родин, обмінюватимуться власними напрацюваннями. Про це під час прес-конференції повідомила радник голови ОДА Ольга Горб.

Дніпропетровщина першою в країні створила центр допомоги бійцям АТО та членам їх родин – спочатку лише в Дніпропетровську, а згодом й в усіх містах та районах області. Зараз їх 35. У них надається підтримка з соціальних, медичних та юридичних питань.

Президент України Петро Порошенко поставив завдання відкрити такі центри в усіх регіонах країни, спираючись на досвід Дніпропетровщини.

«Волонтери та представники влади з різних областей цікавляться нашими напрацюваннями: як швидко налагодити процес, з якими проблемами найчастіше стикаємось, як їх вирішуємо. За ініціативи очільника регіону Валентина Резніченка ми вирішили провести форум. Розкажемо про власний досвід, обговоримо ідеї присутніх, розробимо спільні проекти», – сказала Ольга Горб.

14 листопада у Дніпропетровській ОДА розглянуть 5 тем: створення єдиного реєстру демобілізованих, реабілітація військових та членів їх родин, залучення спілок ветеранів до роботи у центрах, юридичні консультації та соціальні пільги для бійців. Обговорення проходитимуть у групах – у кожній по 5 представників. Форум триватиме весь день. Початок о 10.00.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Жителей Днепропетровщины приглашают присоединиться к всеукраинскому социальному проекту «Мой телефонный друг»
Криворожане создали волонтерскую платформу для помощи людям с инвалидностью
В Днепре ищут веловолонтеров для доставки продуктов нуждающимся
В Кривом Роге в третий раз ограбили волонтерский центр
Американские волонтеры будут помогать громадам Днепропетровщины стать успешными