Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Борис Філатов закликав депутатів міськради припинити спекуляції і повернутися до політичного діалогу

Очільник міста визнав наявність внутрішньої боротьби за крісло секретаря Дніпропетровської міськради. Мер також наголосив на дотриманні законної процедури проведення сесії, в якій наразі оголошено перерву. Про це Борис Філатов повідомив у своїй заяві 11 каналу.

«Депутати в праві висувати на посаду секретаря кого завгодно, але я вимагаю дотримання законності процедури. Як міський голова Дніпропетровська і як ведучий засідання сесії, повідомляю: установчу сесію відкрито, порядок денний проголосовано і його не вичерпано. У засіданні сесії було оголошено перерву. День і час проведення наступного засідання ще не визначено», — наголосив Борис Філатов.

Розмови окремих депутатів, які анонсують проведення сесії на 28 або 29 грудня, він назвав безвідповідальними і такими, що не мають нічого спільного з дійсністю.

«Будь-які збіговиська, які будуть проведені поза установчої сесії міськради, є незаконними», — зазначив мер.

Борис Філатов закликав депутатів не порушувати закон і повернутися до політичного діалогу.

«Я зобов’язуюсь врахувати думки всіх фракцій, які входять до міськради. Хочеться вірити, що моє прагнення працювати на благо жителів Дніпропетровська розділять всі депутати», — сказав він.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Куда днепропетровцам обращаться за адресной помощью от депутатов
Результаты поименного голосования за бюджет-2016 г. Днепропетровска
Депутатов Днепропетровского горсовета обучают работать в системе «УкрДок»
100 дней мэра Днепропетровска Бориса Филатова
На сессии Днепропетровского городского совета депутаты упустили возможность начать конструктивную работу