Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


iGov на Дніпропетровщині + 5

Зареєструвати земельну ділянку, отримати довідку з місця проживання або оформити закордонний паспорт для дитини. На Дніпропетровщині все це тепер можна зробити онлайн. Ще 5 нових послуг доступні для мешканців Дніпропетровської області на iGov. Про це повідомив керівник Дніпропетровщини Валентин Резніченко.

«У нас була мета — перевести в цьому році 80% найбільш затребуваних послуг в електронний формат. Ми це зробили. Ставимо нову задачу — 100% у наступному році. І не чекаємо 1 січня, а вже зараз починаємо рухатися до мети. За тиждень ще 5 нових послуг на iGov. Вже 155 послуг можуть отримати жителі Дніпропетровщини, не виходячи з дому», — підкреслив Валентин Резніченко.

Дніпропетровська ОДА, як і обіцяла, продовжує наводити лад у земельних питаннях. Тепер зареєструвати земельну ділянку в Земельному агентстві можна прозоро і всього в кілька натисків мишкою. Ця послуга посідає 7-е місце за популярністю серед адмінпослуг і вже доступна для мешканців Дніпропетровської області на iGov. Також онлайн тепер можна отримати дозвіл на зняття ґрунту на сільгоспполях. Про важливість такого дозволу знають будівельники, комунальні служби, меліоратори, яким він потрібен для роботи.
Ще три послуги міграційної служби доступні для мешканців Дніпропетровщини. Тепер онлайн можна отримати довідку про місце проживання, закордонний паспорт для дитини, а також зняти з реєстрації дитину до 14 років.

5 нових послуг онлайн можуть отримувати поки що тільки жителі Дніпропетровської області. Але IT-волонтери вже готуються запустити їх по всій Україні.

Всього на Дніпропетровщині в режимі онлайн надається 155 адмінпослуг. Для того, щоб отримати будь-яку з них достатньо просто зайти на портал igov.org.ua, у вікні пошуку обрати потрібну послугу. Після цього увійти в систему і подати заявку.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Жители Днепра могут получить справку «о составе семьи» онлайн
ДнепрОГА станет владельцем электронного портала админуслуг IGov
Более 230 админуслуг могут получить жители Днепропетровщины онлайн — Валентин Резниченко
Еще три онлайн-услуги на портале iGov стали доступными для днепрян
В Днепре заработали две новые услуги от iGov