Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Нова енергозберігаюча ялинка стане окрасою новорічних свят Дніпропетровщини, — Валентин Резніченко

Головна ялинка Дніпропетровщини запалить свої вогні традиційно на День Святого Миколая. Цьогоріч вона змінить свій вигляд та справить новосілля. Переїде цей символ свята у сквер за облдержадміністрацією. І матиме вигляд величезної піраміди з куль. Про це повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

«Енергозберігаючі технології нині в тренді. Тому й символ нового року ми вирішили зробити заощадливим. Сучасні технології дозволили встановити стильну та енергоефективну новорічну ялинку. Це незвична інсталяція у вигляді конусу з куль. У кожній кулі світодіодна лампа. За місяць роботи новорічна красуня витрачатиме електроенергії трохи більше ніж на 100 грн.», — наголосив Валентин Резніченко.

Очільник регіону додав, що обласну ялинку цьогоріч перенесли у сквер за облдержадміністрацією. Це зроблено для того, щоб не розміщувати зону розваг поблизу меморіалу Героям Небесної сотні та бійцям АТО.

Біля ялинки розмістять сцену. Там виступатимуть артисти, проводитимуть конкурси та новорічні вікторини. Поруч буде і новорічне містечко. У ньому за традицією світитимуться різними кольорами дерева, величезні іграшки, сніжинки, бурульки та багато іншого. Кожен охочий сфотографуватися зможе знайти собі ракурс до смаку.

У чарівному місті працюватиме волонтерський центр, який збиратиме іграшки для дітей-переселенців. Всі бажаючі зможуть подарувати новорічний настрій дітям переселенців.

Протягом місяця з 19 грудня по 19 січня у казковому містечку буде яскраво, весело та цікаво. Новорічними концертами, сценками та виставами розважатимуть гостей театри, хореографічні та вокальні колективи Дніпропетровщини.

Відкриття обласної ялинки – 19 грудня, у День Святого Миколая, о 15 годині.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Во сколько обойдется «губернаторская» елка?