Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Суд зобов’язав невідкладно провести медобстеження Г.Корбана і відклав засідання до 20:30

Дніпровський районний суд Києва зобов’язав слідчого забезпечити невідкладне проведення судово-медичного обстеження лідера партії УКРОП Геннадія Корбана і відклав розгляд клопотання про зміну йому запобіжного заходу до 20:30 сьогоднішнього дня. Про це повідомив слідчий суддя Микола Чаус, передає кореспондент УНН.

«Клопотання задовольнити. Зобов’язати слідчого з особливо важливих справ … прокуратури міста Києва Неділька забезпечити невідкладне проведення судово-медичного обстеження Геннадія Корбана», — сказав він і додав, що контроль за виконанням покладено на столичну прокуратуру і ГПУ.

При цьому слідчий суддя оголосив перерву у розгляді справи до 20:30, якщо буде виконана ухвала слідчим щодо проведення судмедекспертизи Г.Корбана.

Під час засідання захисники наголошували, що Г.Корбан не може брати участі у слуханні справи. За словами адвоката О.Томчук, їхній підзахисний потребує лікування, «яке має відбуватися у палаті, і він потребує нагляду кардіолога». Тому вони просили відкласти розгляд клопотання через стан здоров’я.

У свою чергу слідчий суддя запитав у лікаря швидкої медичної допомоги, який присутній у залі засідання, чи володіє він інформацією про стан здоров’я Г.Корбана. Лікар відповів, що може констатувати, що відбувається тільки на цей момент.

«Людина перебуває в умовах стресу. Для здорової людини він шкоди не несе, а для хворої людини, я не можу прогнозувати», — уточнив медпрацівник і додав, що не бачив документів щодо лікування підозрюваного в Інституті ім. Амосова.

Крім того, сам Г.Корбан не зміг відповідати на запитання судді.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: «ГромКонтроль» в Днепре выиграл суд по делу против Корбана
У Корбана прошли обыски
Захист Г.Корбана висловив недовіру прокурорам
Корбану сделали операцию на сердце из-за угрозы инфаркта
Суд сьогодні розгляне клопотання про зміну запобіжного заходу Г.Корбану