Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Дніпропетровську пасажирів вокзалу зустрічали Дід Мороз та Снігуронька

Пасажирів Придніпровської залізниці на центральному вокзалі магістралі – вокзалі Дніпропетровськ-Головний очікував приємний передноворічний сюрприз. У просторому фойє, де стоїть вбрана в корпоративні кольори Укрзалізниці ялинка, городян та гостей міста вітали Дід Мороз та Снігуронька, а також самодіяльні колективи залізниці. Про це повідомили у прес-службі Придніпровської залізниці, передає УНН-Центр.

Творчий «марафон», який проходитиме на вокзалі у передноворічні та передріздвяні дні, розпочали артисти Будинку науки й техніки Синельниківського локомотивного депо — співочий гурт «Талісман», вокальний колектив «Калина» та дитячий танцювальний ансамбль «Пульсара».

Їм на зміну в наступні дні прийдуть співачка Зінаїда Чепа, баяніст Григорій Бобошко, колектив «Біс» та інші таланти Придніпровської магістралі.

У період зимових свят піднесений настрій пасажирам також створюватимуть сніжинки, які невдовзі з’являться на вікнах пасажирських потягів, та «дуети» Діда Мороза й Снігуроньки, що з’являться в поїздах у новорічних рейсах.

На цей час усі вокзали Придніпровської залізниці вже прикрашено світловою ілюмінацією, встановлено ялинки в залах очікування, фойє, сервісних центрах тощо.

Через гучномовний зв’язок транслюються новорічні та різдвяні привітання Укрзалізниці пасажирам та клієнтам.

ng2

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: От 90 тыс. до 12,3 млн грн: жители какого города заплатили больше всего за празднование Нового года
Поздравление председателя Днепропетровской облгосадминистрации Валентина Резниченко с Новым годом и Рождеством Христовым
Покупки онлайн, минимум поездок и застолье в узком кругу: как безопасно отметить новогодние праздники (ПОЛЕЗНО)
Новогодние надежды и неожиданности: с какими чувствами и мыслями украинцы провожают старый и встречают Новый год
В США близнецы родились с разницей в несколько минут, но в разные годы