Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Дмитро Погрєбов розповів про інвентаризацію основних активів Дніпропетровська

До основних активів міста відносять земельні ділянки та нерухомість. В.о. першого заступника міського голови Дмитро Погрєбов зазначив, що для проведення повноцінної інвентаризації, перераховувати все треба від самого початку. Про це він повідомив в ході традиційної прес-конференції.

За інформацією Погрєбова, наразі у Дніпропетровську немає реєстру чи зводу даних про стан землі в межах міста.

«Цей процес треба робити простим способом. Необхідно взяти карту міста і нанести на неї спочатку ті клаптики землі, на які є, принаймні, договори оренди. Зараз ми їх інвентаризуємо. Більшість з них оформлені без відповідності до законодавства», — повідомив Дмитро Погрєбов.

Він також додав, що подальша інвентаризація буде проходити фактично «фізичним» способом. Процес може триватиме не менше трьох місяців.

Також за словами Погрєбова, надскладна ситуація наразі з інвентаризацією нерухомості, якою володіє місто. Її багато, проте документів на неї часто або немає взагалі, або вони загублені.

«Ці активи наповнюють міський бюджет. І необхідне розуміння – як його наповнювати наступного року. Для цього треба розуміти, які є активи», — пояснив Дмитро Погрєбов.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Землю в Днепре стоимостью 5 млн. грн. вернули в коммунальную собственность
На Днепропетровщине 211 фермеров остались без земли?
Как и кто может получить земельный участок в Днепре?
Днепр готов предоставить земельные участки для строительства домов семейного типа
Голова Дніпропетровської райдержадміністрації вивів з держвласності 80 га землі