Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Дніпропетровські комунальники наживали мільйони на утилізації побутових відходів

У Дніпропетровську Служба безпеки України викрила схему привласнення державних коштів, призначених для утилізації побутових відходів.

Керівництво міського комунального підприємства, яке утилізує тверді побутові відходи, через приватну фірму систематично виводило з обігу у тіньовий сектор економіки щомісяця один мільйон гривень.

Значна частина коштів, що надходили на рахунок підприємства від громадян за надані послуги, спрямовувались на адресу фіктивних структур, переводились у готівку та привласнювались учасниками незаконної оборудки.

За висновками фахівців, тільки за останній рік зловмисники завдали матеріальної шкоди бюджету міста на 10 мільйонів гривень.

За матеріалами Управління СБ України в Дніпропетровській області прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Днепропетровщине директор предприятия подозревается в присвоении бюджетных средств, выделенных на ремонт дорог
В Днепре за присвоение бюджетных средств судят директора предприятия
На Днепропетровщине будут судить предпринимателя за присвоение более 620 тыс. грн. бюджетных средств
В Днепре расследуется факт присвоения бюджетных средств на сумму свыше 12,5 млн. грн.
На Днепропетровщине директор предприятия присвоил 1,3 млн. грн. бюджетных средств на ремонте улиц