Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Дніпропетровські комунальники просять їм не заважати

У зв’язку з погіршенням погодних умов комунальні служби Дніпропетровська звертаються до водіїв з проханням не виїжджати у місто на власному авто без нагальної потреби, щоб не заважати роботі снігоприбиральної техніки. Техніка розчищала і посипала міські автошляхи всю ніч, працює і зараз. Зокрема, на міських автошляхах працюють 74 одиниці спеціальної техніки, серед них 39 піскорозкидувачів, 25 одиниць снігоочисної техніки та 10 навантажувачів. На цю годину комунальники використали понад 1,5 тисячі тонни піщано-соляної суміші, повідомляють у департаменті комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради.

У прибиранні прибудинкових територій, тротуарів та підходів до під’їздів житлових будинків задіяно понад 1 тисячу 100 двірників. Для посипки зазначених територій використано 19 тонн посипальних матеріалів, зазначають в управлінні житлового господарства міської ради.

За інформацією департаменту транспорту та зв’язку міської ради, усі автобусні маршрути загального користування, трамваї та тролейбуси вийшли на маршрути, але через негоду працюють з більшим інтервалом руху.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Днепровские коммунальщики продолжают расчищать город от снега
Дороги без ледяной корки: В Днепре новая машина обрабатывает пути рапой
В Днепре проверяют, как предприниматели расчищают тротуары на закрепленной за ними территории
На дорогах Днепра работает 143 снегоуборочные машины
На улицах Днепра работает 53 единицы техники для уборки снега