Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Новорічні свята на Дніпропетровщині: як розважитися та де відпочити на канікулах разом із дітьми

Різдвяне дійство, новорічне гуляння, великий мультимарафон, співочий фестиваль – в Дніпропетровській області розпочалися різдвяні канікули. У парках малюків розважать аніматори та ростові ляльки, а в історичному музеї розкажуть, як святкували Різдвяні свята у давнину. Про заплановані заходи розповіли в управлінні культури, національностей і релігій Дніпропетровської ОДА.

На малечу Дніпропетровщини цієї зими чекає справжній калейдоскоп свят. Відкриті казкові містечка та ялинки – лише частина запланованих веселощів. Впродовж усіх зимових канікул до 19 січня у сквері біля Дніпропетровської ОДА працюватиме казкове новорічне містечко, де можна буде подивитися веселі вистави та поспілкуватися зі Святим Миколаєм. 4 січня Дніпропетровський будинок мистецтв презентує Новорічний мультимарафон. Саме там 13 січня пройде фольклорне свято «Несу щедрівочку».

8 січня в палаці культури та спорту «Металург» Вільногірськ привітає дітлахів різдвяним концертом. Також протягом усіх новорічних свят у Вільногірській міській дитячій бібліотеці гостей запрошує ілюстративна виставка «Біла казка зими».

У Дніпродзержинську малюків вчитимуть співати справжні різдвяні пісні. До 8 січня проводитимуть співочі майстер-класи для всіх колядників та щедрувальників. Академічний музично-драматичний театр ім. Лесі Українки представить дітлахам новорічні вистави: «Буратіно», «Білосніжка та сім гномів», «Золоте курча».

Історичний музей у місті Жовті води щосуботи влаштовує майстер-класи з виготовлення новорічних іграшок та сувенірів. До 14 січня проходитиме виставка «Новорічна історія».

Кривий Ріг покаже новорічну казку для дітлахів «Дванадцять місяців». Вистава пройде у палаці культури «Першотравневий». На старий Новий рік у дитячому сквері «Ставки» о 13:30 розпочнеться розважальна програма «Подорож до країни Веселяндії».

Нікополь дивуватиме маленьких глядачів концертно-розважальною програмою для мешканців міста «Новий рік у колі друзів», яка розпочнеться 2 січня о 16:00 на Європейській площі.

З 30 грудня по 17 січня в Павлограді проходитимуть новорічні ігрові програми для дітлахів на Соборній площі. Але потрібно поспішати: веселі ігри проводитимуться з 12:00 до 13:00.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: От 90 тыс. до 12,3 млн грн: жители какого города заплатили больше всего за празднование Нового года
Поздравление председателя Днепропетровской облгосадминистрации Валентина Резниченко с Новым годом и Рождеством Христовым
Покупки онлайн, минимум поездок и застолье в узком кругу: как безопасно отметить новогодние праздники (ПОЛЕЗНО)
Новогодние надежды и неожиданности: с какими чувствами и мыслями украинцы провожают старый и встречают Новый год
В США близнецы родились с разницей в несколько минут, но в разные годы