Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Нову програму підтримки правоохоронних органів прийме Дніпропетровська облрада у 2016 році

Нову регіональну програму для підтримки правоохоронних органів прийме облрада у 2016 році. Про це голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов заявив 17 січня після складання присяги новою патрульною поліцією у Дніпропетровську.

«Програма направлена на те, щоб робота поліції стала більш оперативною та якісною, а Дніпропетровська область – більш безпечною. Для її розробки залучили, зокрема, представників правоохоронних органів, експертів у сфері IT-технологій. Програма діятиме п’ять років. І вже можна назвати кілька напрямів, які ми плануємо реалізувати, в першу чергу, у малих містах та районах регіону. Це допомога у автоматизації служби 102 – дооснащення патрульних екіпажів системами GPS-моніторигу та іншими технічними засобами. Це сприяння інтеграції систем автоматизації поліції з системами інших муніципальних служб, зокрема, автотранспортною. І це введення системи інтелектуального відеостеження на основних автошляхах населених пунктів», – розповів Гліб Пригунов.

Також він відзначив, що нова поліція – це амбітний, дуже потрібний і серйозний крок для нашої країни. Це не просто нові люди, це – зовсім інший рівень безпеки і якості життя. Дніпропетровська обласна рада готова всіляко допомагати новій поліції.

17 січня у Дніпропетровську склали присягу 952 поліцейських. Всі вони пройшли кадровий відбір та підготовку, мають необхідний рівень освіти та базові знання.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Депутаты Днепропетровского облсовета — кто они?
Постоянство руководства в советах Днепропетровщины
Днепропетровский облсовет предлагает снять с малого бизнеса карантинные ограничения
Днепропетровский облсовет выделил почти 50 млн грн на меры эпидбезопасности
Днепропетровский облсовет избрал нового председателя