Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Понад сім десятків спеціально обладнаних місць для купання працюватимуть в Дніпропетровській області на Водохреща

На Дніпропетровщині безпечно зануритися в крижану воду на Хрещення можна буде в 73 спеціально обладнаних місцях. 19 січня там чергуватимуть лікарі, рятувальники, правоохоронці, працюватимуть пункти обігріву. Про це під час прес-конференції в облдержадміністрації повідомив начальник управління цивільного захисту Сергій Коваленко.

Зараз завершується підготовка офіційних місць купання до свята: рятувальники обстежують дно, щоб не було ніяких травмонебезпечних предметів, роблять прорізи в кризі для купання, комунальники посипають під’їзні шляхи. Цього тижня ці роботи завершать.

«В день свята в офіційних місцях купання чергуватимуть підрозділи «швидкої» — загалом 92 лікарі. Працюватимуть 170 рятувальників та 145 поліцейських. Встановлять 48 пунктів обігріву, де буде гаряча їжа та напої. Вони будуть здебільшого в містах, де водойми знаходяться далеко від помешкань людей», — розповів Сергій Коваленко.

Він звернувся до мешканців області з проханням не ризикувати своїм здоров’ям та життям і занурюватися лише в спеціально обладнаних для цього місцях.

«Лише в таких місцях водохресне купання може бути безпечним, — наголосив Сергій Коваленко. – Прошу батьків бути уважними та не пускати дітей без нагляду на лід».

kreshenie1kreshenie2kreshenie3kreshenie4kreshenie5kreshenie6kreshenie7

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Как в Днепре подготовились к Крещению
Как на Днепропетровщине будут обеспечивать публичный порядок во время Крещения
Проверенное дно, раздевалки и надзор спасателей: Где в Днепре искупаться на Крещение
Где купаться на Крещение в Днепре: официальные места
В Днепре на Старой Самаре отметили праздник Крещения