Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Працівники поліції викрили розкрадання бюджетних коштів на Дніпропетровщині у сумі 1,5 млн. грн.

Співробітники Управління захисту економіки в Дніпропетровській області Департаменту захисту економіки Національної поліції задокументували злочинну діяльність посадових осіб Дніпропетровської ОДА та посадових осіб комерційної структури.

Встановлено, що на проведення робіт з ремонту дорожнього покриття, а саме робіт з захисту від підтоплення та затоплення (реконструкції) ряду вулиць в одному з районів області з бюджету було виділено грошові кошти у сумі майже 14 млн. грн.

В ході проведення перевірки задокументовано, що у грудні 2015 року посадові особи Дніпропетровської ОДА, за попередньою домовленістю з посадовими особами товариства, на підставі попередньо укладеного договору на виконання робіт із реконструкцій вулиць, підписали акти виконаних робіт, до яких внесли завідомо неправдиві відомості.

Працівниками УЗЕ встановлено, що до вказаних актів було внесено неправдиві відомості про те, що роботи виконані в повному обсязі, проте фактично виконані роботи на момент підписання актів були лише на 75% від загального обсягу.

Встановлено, що до вказаних актів було внесено відомості щодо завищення обсягів виконаних робіт на суму понад 1,5 млн. грн.

Таким чином, шляхом завищення обсягів виконаних робіт, державі було спричинено збитки у сумі понад 1,5 млн. грн.

За матеріалами Управління захисту економіки в Дніпропетровській області відкрито кримінальні провадження за фактом привласнення, розтрати майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Наразі слідчі дії тривають, встановлюється обсяг та якість виконаних робіт.

1 коментар

  1. Работодавец:

    Уроды , кролика схватите на строительстве стены против России.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Днепропетровщине директор украл из бюджета 830 тысяч гривен
У Павлограді викрили схему розкрадання коштів з бюджету
На Дніпропетровщині викрили розкрадання бюджетних коштів у сумі 4,5 млн. грн.
У Дніпропетровську службові особи завдали державі збитків на суму понад 5 млн гривень
У Дніпропетровську викрили факт розкрадання бюджетних коштів, призначених на закупівлю транспортних засобів