Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У вестибюлі Дніпропетровської поліції встановили планшет для вивчення громадської думки

Тепер кожен громадянин, який відвідав міський відділ поліції, може оцінити роботу правоохоронців.

З метою оцінки громадянами роботи правоохоронців і ступеню їх довіри до органів внутрішніх справ вперше в Україні у вестибюлі Дніпропетровського відділу поліції за підтримки Консультативно-експертної ради при Національній поліції області, а також громадської організації «Юридичний погляд» встановлена система інтерактивного моніторингу, що дозволяє здійснювати безпосередню і ефективну комунікацію з усіма відвідувачами. Дана система є прямим каналом комунікації з громадянами і представлена у вигляді планшетного комп’ютера, на якому відображаються питання з варіантами відповідей.

За допомогою таких планшетів співробітники поліції спільно з представниками громадськості будуть проводити системний і об’єктивний моніторинг роботи правоохоронців, виявляти проблеми в системі комунікації з громадянами.

Надалі на підставі отриманих у ході досліджень та об’єктивного аналізу даних вживатимуться заходи щодо поліпшення роботи поліції.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Недокомплект полиции Днепропетровска составляет около 600 человек — А. Старчевская
Днепропетровских полицейских приедут проверять 9 полиграфологов
Днепропетровская полиция очистит Привокзальную площадь от стихийной торговли
В Днепропетровске сократят количество райотделов полиции
Як облаштовують пункти поліції у Дніпропетровську