Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Оплата дніпропетровців за комунальні послуги через сайт КП «Міські комунальні платежі» збільшилася у понад 5 разів

Сайт комунального підприємства «Міські комунальні платежі» http://complatezh.info працює для абонентів абсолютно безкоштовно. На сайті зареєстрований користувач може переглянути стан особових рахунків по комунальним підприємствам, нарахування, перерахунки, оплати та заборгованість. Також через сайт можна передати показники приладів обліку та сплатити за комунальні послуги. Окрім того, на сайті розміщена така корисна інформація як адреси та телефони абонентських відділів комунальних підприємств, що надають послуги, актуальні норми і тарифи у розрізі окремого підприємства, а також інформація по оформленню муніципальної картки, за допомогою якої і можлива сплата платежів.

«Щороку оплата населення за комунальні послуги через наш сайт зростає. Так, наприклад, у 2014 році оплата становила трохи більше 2 мільйонів гривень, у 2015 році сума зросла до понад 10,5 мільйонів гривень. Якщо називати кількість платежів, проведених через сайт, то ця цифра за минулий рік становила понад 116,5 тисяч. Загалом на сьогодні, на жаль, спостерігається тенденція до накопичення заборгованості містян за комунальні послуги. В першу чергу це стосується теплопостачальних підприємств, оскільки їх тарифи останнім часом найбільше зросли», — сказав під час прес-конференції директор КП «Міські комунальні платежі» Ігор Шевченко. За його словами, для оплати за комунальні послуги необхідно зайти на вказаний сайт у закладку «Мої борги», ввести номер Муніципальної картки, будинку та квартири.

Нагадаємо, сайт комунального підприємства «Міські комунальні платежі» було створено у вересні 2010 року з метою спрощення процесу розрахунків за комунальні платежі та для більшої інформованості мешканців міста. На сьогодні підприємство обслуговує 57 підприємств, які надають комунальні послуги населенню.

У ході прес-конференції Ігор Шевченко також додав, що КП «Міські комунальні платежі» Дніпропетровської міської ради у 2015 році посіло перше місце у рейтингу подібних підприємств в Україні і удостоєно почесного звання «Комунальне підприємство 2015 року».

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Днепрянам рассказали об изменениях в оплате коммуналки
Днепрянам рассказали, как будет насчитываться пеня за несвоевременную оплату услуг ЖКХ
«Коммуналка» в один клик: как хотят упростить оплату услуг ЖКХ
Квартира за долги: кому на Днепропетровщине грозит выселение
Насколько украинцы готовы к новым тарифам? Результаты исследования