Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Ще 9 нових адмінпослуг можна отримати на Дніпропетровщині онлайн, — Валентин Резніченко

Передати земельну ділянку у власність, розірвати договір оренди землі, отримати будівельний паспорт на ділянку та ін. Ще 9 адмінпослуг можна отримати онлайн на Дніпропетровщині, повідомив очільник регіону Валентин Резніченко.

«В Дніпропетровській області в режимі онлайн можна отримати всі основні адміністративні послуги. Залишилося багато дрібних, над якими ми продовжуємо працювати. Завдання на цей рік — 100% найпопулярніших послуг в електронному форматі. Якщо раніше подією була кожна нова послуга, то цьогоріч ми одразу підключаємо з десяток нових», — зазначив Валентин Резніченко.

Протягом тижня на Дніпропетровщині переведено в електронний формат ще 9 адмінпослуг. Відтепер не виходячи з дому можна передати у власність земельну ділянку, розірвати договір оренди землі, отримати ділянку під садівництво, дозвіл на розроблення проекту землеустрою, затвердити проект землеустрою, укласти договір на виготовлення технічної документації на земельну ділянку, отримати містобудівні умови на забудову, будівельний паспорт та дозвіл на викиди в повітря.

Загалом на Дніпропетровщині онлайн можна отримати більше 160 адмінпослуг. Минулоріч регіон першим підтримав ідею ІТ-волонтерів та перевів 80% адмінпослуг в електронний формат. Сьогодні досвід області розповсюджується по всій Україні. На сьогодні найбільше адмінпослуг онлайн як і раніше можна отримати на Дніпропетровщині.

Печать

Печать

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Еще три онлайн-услуги на портале iGov стали доступными для днепрян
Для жителей Днепра доступны новые сервисы на iGov: онлайн разрешение на покупку, хранение и ношение оружия
+6: Уже 192 админуслуги можно получить онлайн на Днепропетровщине
В роддомах Днепропетровска можно получить свидетельство о рождении еще до выписки
Дніпропетровщина перевела в електронний вигляд найбільше в Україні адмінпослуг