Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Дніпропетровській міськраді закликали припинити істерику стосовно МАФів

В.о. першого заступника мера Дмитро Погребов наголосив, що обіцяне визволення вулиць міста від незаконних торгівельних споруд проходить за планом. Роботи з демонтажу розпочнуться вже найближчими днями.

Посадовець також додав, що команда мера вже почала вивчення питання зовнішньої реклами у Дніпропетровську. Про це стало відомо в ході традиційної прес-конференції Дмитра Погребова у Дніпропетровській міській раді.

«Давайте припинемо істерику і наберемося терпіння. Схеми по роботі МАФів у місті вибудовувалися роками. Ми не можемо вирішити це все за 30 секунд. Ми йдемо наміченою стратегією. Ми нарахували близько 4 тис. ларьків. Поки рахували – з’явилися ще близько 500 штук. Їх буде прибрано. Конкретні дії розпочнуться найближчими днями», — сказав Погребов.

Він також наголосив, що для того, аби процес шов спокійно та злагоджено, у питанні МАФів дуже важливо рухатися в законному полі.

За словами Погребова, питання зовнішньої реклами менш резонансне, аніж МАФи, але ним теж займаються: «Стан справ із зовнішньою рекламою не такий поганий, ніж із МАФами. Є питання, є проблеми, але все не так погано. Ми зробили інвентарізацію, розібралися в економіці. Гроші до бюджету йдуть за встановлені борди. Ми плануємо збільшити цю цифру, та не в рази», — розповів в.о. заступника мера.

Більш глобальною статтею доходів, на думку Погребова, є надходження з усіх інших площин, що розміщені на будівлях і в інших місцях. «Там ми будемо більш детально розбиратися – чому такі низькі надходження», — сказав він.

1 коментар

  1. Катерина:

    Назначили козу охранять капусту. По сколько МАФов в месяц добавлять будете? При Янеке возле нашего дома их было 5, «за злочинної влади Порошенка» добавили еще 17! Ну, а теперь, когда за дело берется такой опытный «шаурмянщик» или «жаурмыжник», то придется выселяться из квартир.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Внешний вид киосков в Днепре приведут в соответствие с дизайн-кодом
Комплексной схемы по МАФам в Днепре нет, — Роман Сердюк
В Днепре готовят новые правила установки МАФов
В Днепре за последний год количество узаконенных киосков возросло в 8 раз
Руслан Мороз рассказал о ситуации с МАФами в Днепре