Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


У Дніпропетровську працівники УЗЕ затримали на хабарі освітянина (ФОТО)

За видачу сертифіката та посвідчення на право керування плавзасобом заступник начальника навчального закладу вимагав від громадян неправомірну вигоду у сумі 14,8 тисяч гривень. Працівники Управління захисту економіки Національної поліції України у Дніпропетровській області та прокуратури затримали посадовця.

За фактом вимагання неправомірної вигоди місцевою прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368-3 (Підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) Кримінального кодексу України.

У рамках проведення слідчо-оперативних заходів працівники УЗЕ НП у Дніпропетровської області встановили, що за видачу сертифіката та посвідчення на право керування плавзасобом заступник керівника школи вимагає від 4-х громадян 14,8 тисяч гривень у якості «подяки».

Так, 10 лютого, під час отримання посадовцем хабара в службовому кабінеті, його затримали правоохоронці. У 47-річного чоловіка вилучили 14,8 тисяч гривень «винагороди», а також 10 тисяч гривень, 320 доларів США та 50 Євро, які знаходились в сумці затриманого.

Вирішується питання щодо обрання затриманому посадовцю міри запобіжного заходу.

Правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від 3-х до 7-ми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

vzjatka12

vzjatka13

vzjatka14

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: Прокурора одной из местных прокуратур Днепропетровщины задержали на взятке
В Никополе чиновника задержали на взятке
В Каменском чиновника полиции разоблачили на получении неправомерной выгоды
На Днепропетровщине руководителя межрайонного управления водного хозяйства задержали на взятке
5000 долларов США за избежание тюремного срока — в Никополе задержан полицейский