Новый Формат

     СПЕЦПРОЄКТИ:      Допомога ВПО      Відбудова України      Євроінтеграція     Реформи     Децентралізація                                                                                Корупція      Декомунізація      Е-урядування      Кадрова політика     Вибори


Відсьогодні сім’ї загиблих атошників користуються безкоштовним проїздом, — Валентин Резніченко

На Дніпропетровщині сім’ї загиблих бійців АТО користуються безкоштовним проїздом на всіх міжміських та приміських маршрутах. Для цього потрібно показати водію спеціальну картку — «Родина героя». Такі проїзні відсьогодні видають в Центрі допомоги учасникам АТО при Дніпропетровській ОДА. Про це повідомив очільник області Валентин Резніченко.

В обласному Центрі допомоги учасникам АТО видали перші 10 карток. Родинам загиблих з віддалених куточків регіону не доведеться їхати за проїзними до Дніпропетровська. Центр розповсюджуватиме їх через свої філії у містах та районах. Так, дві сотні карток вже відправилися до Кривого Рогу.

«В нашій області мешкають 880 членів сімей загиблих бійців АТО. Всі вони отримають картку «Родина героя». Вона гарантує безкоштовний проїзд на міжміських та приміських маршрутах Дніпропетровщини. Кількість поїздок необмежена, — зазначив Валентин Резніченко. – Ми плануємо, що за два тижні всі рідні загиблих будуть з картками. Проїзні діятимуть до кінця 2016-го».

Щоб скористатися правом безкоштовного проїзду, окрім картки потрібно показати водію посвідчення члена родини загиблого бійця АТО. Це допоможе уникнути підробок документів. На кожному з проїзних вказані телефони Центру допомоги бійцям АТО, управління інфраструктури ОДА та автовокзалу. Якщо виникнуть питання щодо користування карткою, можна звернутися за кожним з них.

Проект з картками – ідея громадської організації «Всеукраїнська спілка воїнів АТО», яку підтримали автопідприємства області. Відповідний меморандум вони підписали минулого тижня.

Залишити коментар

*

Ви можете пропустити до кінця та залишити відповідь. Pinging у даний час недоступні.
Матеріали за темою: На Днепропетровщине семьи погибших бойцов АТО пользуются бесплатным проездом, — Валентин Резниченко
Свыше 700 родственников погибших воинов АТО уже пользуются бесплатным проездом в маршрутках, – Валентин Резниченко
Более трехсот членов семей погибших атошников уже пользуются бесплатным проездом
Сім’ї загиблих бійців АТО користуватимуться безкоштовним проїздом на Дніпропетровщині, — Валентин Резніченко